10/14/2015

Kylie Scott: Lick - Taktus (Cover Reveal #1 )

Végre magyarul is olvashatjuk Kylie Scott fantasztikus, erotikával és románccal fűszerezett Stage Dive sorozatának első kötetét. Még nem tudok sok dolgot a regényből, de attól ami eddig kiderült róla (tetovált, zenész srác) már most odavagyok. Mikor megláttam ezt a borítót a barátnőimnek rám kellett szólniuk, hogy csukjam be a szám, mert elcsöppen a nyálam. Lássuk a csodát!

Eredeti cím: Lick
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2015
Ár: 2999 Ft
Stílus: romantikus, erotikus (Rubin Pöttyös)
Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!





A Cover Reveal egy új rovat, aminek keretein belül néhány blogger egy időpontban posztolja (leleplezi) a megjelenésre váró könyv borítóját és elmondja róla a véleményét. Ebbe a néhány bloggerbe én is beletartozom, úgyhogy remélem szívesen fogadjátok az ilyen típusú bejegyzéseket is. Ez az első ilyen posztom, és nagyon izgulok, remélem minden tökéletes.

Ez a mai borító engem nagyon kíváncsivá tett. Titokzatos, szexi és utal a hmm... főszereplő hímnemű egyedre is, azt hiszem, de nincs túlzsúfolva. A cím, a betűtípus és a kép is tökéletes összhangban van egymással, a színek harmonizálnak és kellemes ránézni Ez egy ilyen borító, amit órákig tudok bámulni és elveszni a részleteiben. A fülszöveggel együtt pedig tökéletesen meggyőzött arról, hogy ezt a könyvet nekem el kell olvasnom rövid időn belül, hiszen imádom a hasonló témájú és műfajú könyveket.

A regény hősnője, Evelyn Thomas Las Vegasban ment férjhez a 21. születésnapján egy őrült bulinak köszönhetően. El is gondolkodtam rajta, hogy én vajon mit tervezek a 21. születésnapomra. Azt hiszem, én is szívesen férjhez mennék, ha ilyen pasiról lenne szó, mint a borítón, de mivel ennek kicsi az esélye, nem hiszem, hogy nagy felhajtást csapnék. Tudom, unalmas vagyok, ez van. De kíváncsi vagyok a ti válaszaitokra is, ti hogy ünnepelnétek/ünnepeltétek a 21. születésnapotokat? 



Kylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit - a hazai kiadás már bőven a ráadás!
Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.
Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.





Ha úgy gondolod, hogy szívesen olvasnád a könyvet a borító és a fülszöveg alapján vagy már most totálisan beleszerettél és hirtelen kedvet kaptál ahhoz, hogy Vegasban házasodj, mint én, akkor jegyezd elő ITT!

(Figyelem! Az előjegyzés nem minősül előrendelésnek, de amint a kötet előrendelhetővé válik e-mailben értesít róla a kiadó :) )

Vagy tedd fel a molyos kívánságlistádra ITT!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése